Krudttønden

PREMIERE DEN 5. MARTS / BESTIL BILLETTER HER

Ude i Europa er folk ved at komme videre efter terrorangrebet på Charlie Hebdo i Paris, men i København har den prøveløsladte Omar sine helt egne planer. Filmmanden Finn, den jødiske vagtmand Dan og den nedslidte aktionsstyrkebetjent Rico lever deres forskellige liv uden at vide, at de hver især skal krydse spor med Omar en fatal og skelsættende nat. ‘Krudttønden’ er inspireret af de virkelige hændelser omkring terrorangrebet på Kulturhuset Krudttønden og Københavns Synagoge i februar 2015. På rollelisten møder vi bl.a. Lars Brygmann i rollen som filmmanden, der møder sin banemand, og Nikolaj Coster-Waldau som AKS-betjenten Rico.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s