Emma

PREMIERE DEN 5. MARTS / BESTIL BILLETTER HER

Emma er hovedpersonen i filmatiseringen af den britiske forfatter Jane Austens verdensberømte roman af samme navn. Som yngste datter af byens rigeste mand, Mr. Woodhouse (Bill Nighy), og efter sin mors død er Emma (Anya Taylor-Joy) nu også byens bidronning – og giftekniv. Hun er smuk, kvik og velhavende, og hun føler sig sikker på at vide præcis, hvad der vil være det bedste for alle andre i kærlighedens store lotteri. Hvad hende selv angår, er vejen til lykkelig tosomhed dog langt mere bumpet, end hun kunne have forudset. Men Emma helmer ikke lige, så mon ikke også hun lander det helt rigtige parti.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s