The Lighthouse

PREMIERE DEN 30. JANUAR / KØB BILLETTER HER

Robert Pattinson og Willem Dafoe er ægte søulke lige til at ramme ind og hænge op på væggen i Robert Eggers’ visuelle drøm af et mareridt. De mænd er fremmede for hinanden, da de i slutningen af 1900-tallet ankommer til en mikroskopisk ø ud for New Englands kyst for at passe fyrtårnet. Wake (Dafoe) er den erfarne leder, der bærer nøglen til fyrets hellige lyskilde. Snaksaglig og evigt kommanderende over den uerfarne, mutte og mere mystiske Winslow (Pattinson), der er flygtet fra sin fortid. De kommer ikke godt ud af det sammen, men ondt bliver værre, da en storm tager til og forhindrer deres afløsere i at nå frem.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s