Knives Out – Var det mord?

PREMIERE DEN 5. DECEMBER / KØB BILLETTER HER

Dagen efter sin 85-års fødselsdag bliver den kendte krimiforfatter Harlan Thrombey (Christopher Plummer) fundet død. Under mistænkelige omstændigheder bliver privatdetektiven Benoit Blanc (Daniel Craig) hyret til at undersøge sagen. Blancs opklaring bringer ham i nærkontakt med både Harlans dysfunktionelle familie og dennes hengivne stab, og han må arbejde sig gennem et spind af falske spor og løgne for at finde frem til sandheden om Harlans død. ’Knives Out – var det mord?’ hylder Agatha Christie efter alle kunstens regler i et vanvittigt intrikat (og morsomt!) mordmysterie, hvor alle er mistænkte.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s