3 kvinder

PREMIERE DEN 31. OKTOBER / KØB BILLETTER HER

Opfølgeren til ’Taxi Teheran’ er endnu et prægnant værk, som starter med at Behnaz Jafari, en af Irans mest populære skuespillere, modtager en optagelse på sin mobil, der tilsyneladende viser en pige, som tager sit liv. Den unge piges familie vil nemlig ikke tillade hende at forfølge drømmen om at blive skuespiller. Behnaz Jafari kontakter sin ven (og instruktør) Jafar Panahi, og sammen drager de ud for at opspore pigen i området op til den tyrkiske grænse. Panahi leger sindrigt med virkelighed og fiktion i et smukt, gribende og såre humant mesterstykke, der fik manuskriptprisen sidste års Cannes-festival.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s