Roger Waters Us + Them

SÆRFORESTILLING DEN 2. NOVEMBER / KØB BILLETTER HER

Roger Waters, det kreative kraftværk bag og sangskriveren for Pink Floyd, præsenterer sin stærkt imødesete film, ‘Us + Them’, som fremviser det ypperste af, hvad en visuel koncertproduktion kan levere samt (selvfølgelig!) samt en lydside, som vil tage pusten fra dig. Filmen er optaget i Amsterdam under ‘Us + Them’-turnéen, hvor Waters optrådte for over to millioner mennesker i 2017-2018, og den indeholder sange fra legendariske Pink Floyd albums som ‘The Dark Side of the Moon’, ‘The Wall’, ‘Animals’ og ‘Wish You Were Here’ – samt sange fra Roger Waters’ seneste album, ‘Is This The Life We Really Want?’ Waters samarbejder endnu engang med Sean Evans, som stod bag ‘Roger Waters: The Wall’.

TRAILERS:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s