Metallica & San Francisco Symphony: S&M2

SÆRFORESTILLING DEN 9. OKTOBER / KØB BILLETTER HER

I oktober 2019 fejres 20 års-jubilæet for Metallicas banebrydende S&M-koncerter og albummet, der blev indspillet sammen med San Francisco Symphony. Se bandet optræde sammen med symfoniorkestret, hvis legendariske dirigent, Michael Tilson Thomas, fører an i en stor del af showet. Koncerterne bliver indspillet live 6. og 8. september. Udover jubilæumskoncerten indeholder denne biografvisning også klassiske Metallica-højdepunkter fra 1999-udgivelsen. NB: Med engelske undertekster.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s