Fisherman’s Friends

PREMIERE DEN 15. AUGUST / KØB BILLETTER HER

I filmen ‘Fisherman’s Friends’ møder en smart musikproducer fra London en gruppe syngende fiskere fra den engelske by Cornwall – hvorefter alles liv ændrer sig.

Danny lever det hurtige single-liv som succesrig producer, da han på et polterabend i en lille fiskerby tager imod en udfordring: Han skal skrive kontrakt med byens lokale acapella-kor bestående af 10 ekstremt jordnære fiskere.

Opgaven viser sig at være sværere end som så, da den smarte musikbranche og gammeldags sømandsviser er en sær kombination, men Danny giver ikke op, og snart har både koret og det simple liv fået tag på ham.

Komedien ‘Fisherman’s Friends’ er baseret på den virkelige historie om de 10 fiskere, som gik fra at optræde på den lokale havn til at skrive kontrakt med Universal Records.

Med sin varme underdog-fortælling sat i et humoristisk britisk miljø minder filmen om andre feel good-værker som Calendar Girls og ikke mindst The Full Monty – stripteasen fra de to film er dog her skiftet ud med smukke sange, sød romantik og frisk havluft. (Copyright: kino.dk)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s