I krig

PREMIERE DEN 11. JULI / KOB BILLETTER HER

Stéphane Brizé (La loi du marché) er tilbage med endnu et eksplosivt, socialt indigneret drama. En fabrik i Sydfrankrig skal lukke – til trods for at fabrikkens medarbejdere har accepteret en lødnedgang i bytte for sikkerhed i ansættelsen. Og værre bliver det, da det viser sig at baggrunden for lukningen ikke skyldes underskud og røde tal på bundlinjen, men at den positive vækst bare ikke er helt positiv nok til at stille firmaets aktionærer tilfredse. Fabriksarbejderne gør oprør, og med den letantændelige Laurent Amédéo (Vincent Lindon) som bannerfører starter en arbejdskamp, hvor der ikke altid spilles efter reglerne – med voldsomme konsekvenser for arbejderne både på jobfronten og privat. nb: VISES MED ENGELSKE UNDERTEKSTER.

TRAILER:

SOUNDTRACK:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s