Gloria Bell

PREMIERE DEN 11. APRIL / KØB BILLETTER HER

’Gloria Bell’ følger den midaldrende Gloria (Julianne Moore), som er i 50’erne, nyligt fraskilt og med to voksne børn. Efter sin skilsmisse er der vendt op og ned på hendes liv, og Gloria er havnet pladask i en midtlivskrise. Hendes børn har travlt med deres eget liv, og hun er i tvivl om, hvorvidt hun har spildt sit liv på sit tidligere ægteskab. Er der oplevelser og øjeblikke hun ikke har udlevet, og er det nu er for sent at ændre på sit liv og livsførelse? Men en aften møder hun den tidligere soldat Arnold (John Turturro), og det bliver starten på en affære, der giver håb om at kærligheden stadig findes. ‘Gloria Bell’ er skrevet og instrueret af den chilenske instruktør Sebastián Lelio (En fantastisk kvinde) og er en genindspilning af hans eget prisvindende drama ‘Gloria’ fra 2013.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s