Das schönste Paar

SE FILMEN TIL TYSKE FILMDAGE

Som Sven Taddicken lægger ud, forventer man et klassisk hævndrama, men i virkeligheden handler ’Das schönste Paar’ først og fremmest om kærligheden, når den er allermest udfordret. Malte (Maximilian Brückner) og Liv (Luise Heyer) er et ungt ægte- og lærerpar, der er på romantisk ferie på Mallorca, da tre unge mænd overfalder dem og voldtager Liv, mens Malte magtesløst må se til. To år senere er parret langsomt ved at lægge traumerne bag sig, men så spotter Malte tilfældigt manden, der førte an i voldtægten. Malte beslutter sig for at gøre regnskabet op, men uden hverken at involvere myndighederne eller – indledningsvis i alle fald – at inddrage Liv. I sagens natur byder filmen på nervepirrende thrills, men det er i karakterskildringen og den moralsk komplekse historie, at den finder sin forankring.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s