Endzeit

SE FILMEN TIL TYSKE FILMDAGE

Trine Dyrholm er her og der og alle vegne for tiden – således også i Carolina Hellsgårds på én gang nervepirrende og poetiske zombiethriller, hvor to kvinder kæmper for overlevelse i et post-apokalyptisk Tyskland. Weimar og Jena er de sidste bastioner i en ulige kamp mod horder af zombier. Vivi og Eva flygter fra Weimar ombord på et tog, der havarerer midt ude landet, så de må fortsætte til fods og her støder på en livsklog gartner (Trine Dyrholm). Vi skal understrege, at filmen, som er baseret på en Olivia Viewegs graphic novel, ikke er nogen standard genre-film. Venskabet kvinderne imellem er et hovedspor i historien, der også hylder naturen og på forunderlig vis forlener undergangen med noget både smukt og håbefuldt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s