Genopdagelsen

KØB BILLETTER HER

47 børn bliver sluppet løs i 10 uger på en overgroet byggegrund midt i København. I et demokratisk eksperiment skal de grundlægge et nyt samfund ud af ingenting. Og det skal de ved at tale og lege sig frem til nye måder at gøre tingene på. Der bliver diskuteret økonomi (og dens mulige alternativer), bygget huler og bagt pandekager. Gennem Jytte Abildstrøms drømmende, indtagende stemme reflekterer Phie Ambos film over hvad det vil sige at genopdage naturen omkring os – og ikke mindst i os. Konflikter og nye løsninger er den del af legen, når børnene kaster sig ud i at udvikle den fremtid, de selv skal leve i.

TRAILER:

SOCIAL MEDIA:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s