Free Solo

PREMIERE DEN 31. JANUAR

Dokumentarfilmen ‘Free Solo’ er et fantastisk og intimt portræt af verdens bedste soloklatrer Alex Honnold, da han forbereder for at opnå sin livslange drøm om at klatre verdens mest berømte klippevæg, El Capitan. 1000 meter – og uden reb. Fejret som en af de største atletiske bedrifter, satte Honnolds den ultimative standard indenfor klatring: Perfektion eller død. Honnold indgår således allerede i historiebøgerne for, hvad den menneskelig krop kan præstere. ‘Free Solo’ er både et dramatisk og et inspirerende portræt af en atlet, der overskrider forståelsen af menneskets fysiske og mentale potentiale og har generelt høstet ros som én af de vigtigste adventurefilm nogensinde.

Tekst: Copyright kino.dk.

TRAILERS:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s