Kapernaum

PREMIERE DEN 7. FEBRUAR KL. 12

Den store åbenbaring ved sidste års Cannes-festival fortæller om den 12-årige Zain, der bor med familien i Beiruts slum. Hans forældre hutler sig gennem tilværelsen, og da de gifter hans yngre søster bort for penge, får Zain nok. Han sagsøger sine forældre for overhovedet at have sat ham i verden. Det kunne lyde komisk, men Nadine Labaki tager sin hovedperson alvorligt, og med den følgende retssag som ramme giver fortæller hun sin hjerteskærende historie med mere end almindelig politisk kant. Med klarhed, empati og et stærkt filmsprog afslører ‘Kapernaum’ en verden, hvor desperationen er endeløs, men efterlader os alligevel med en flig af håb.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s