Imagine

OBS! VISES KUN TIRSDAG DEN 8. JANUAR KL. 17

Mens John Lennon og Yoko Ono indspillede ’Imagine’, optog de dette film-eksperiment, hvor drøm og virkelighed brydes i en kakafoni af farver og lyd. Udover sange fra ’Imagine’ byder filmen også på musik fra Yokos album ’Fly’. Filmen, som havde biografpremiere i 1972, indeholder derudover 15 minutters aldrig tidligere viste filmsekvenser med John Lennon og hans band (inklusive George Harrison) under indspilningen af ’How Do You Sleep?’ og ’Oh My Love’ samt en intim version af ’Oh Yoko’ indspillet under John og Yokos ’Bed-in for peace’-manifestation på Bahamas. Øvrige medvirkende: Jack Palance, Fred Astaire, Dick Cavett, George Harrison og Jonas Mekas.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s