Burning

PREMIERE DEN 25. DECEMBER

Lee Chang-dongs sublime Cannes-favorit bygger på en novelle af Haruki Murakami og fortæller om Jongsu, der drømmer om at blive forfatter og kæmper med sin første roman. En dag støder han på pigen Haemi, som beder ham passe sin kat, mens hun rejser til Afrika. Da hun kommer tilbage, har hun den mystiske playboy Ben med sig. Indledningsvis er er sødme over trekantsdramaet, men da Haemi pludselig forsvinder, tager historien en mere uheldssvanger drejning. Mødet med Haemi har dulmet Jongsus tungsind, men efter hendes forsvinden kigger han lige ned i afgrunden. Hvor er hun? Eksisterer hendes kat? Og hvem er Ben egentlig?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s