Widows

PREMIERE DEN 22. NOVEMBER

Instruktøren er Oscar-vinderen Steve McQueen (’12 Years A Slave’, ’Shame’), og forlægget er skrevet af forfatteren Gilian Flynn (’Kvinden der forsvandt’). Resultatet af dette samarbejde er Ikke overraskende blevet en særdeles intens thriller om kriminalitet, passion og korruption – udspillet i nutidens Chicago. ’Widows’ fortæller om fire kvinder, som har én ting tilfælles – de bærer alle på en gæld efterladt af deres omkomne, kriminelle mænd. Tingene begynder imidlertid at løbe løbsk, da Veronica, Alice, Linda og Belle beslutter sig for skabe en fremtid for sig selv på deres helt egne vilkår.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s