Fahrenheit 11/9

PREMIERE DEN 22. NOVEMBER

I 2004 instruerede Michael Moore dokumentarfilmen ‘Fahrenheit 9/11’, der stillede skarpt på den amerikanske præsident George W. Bush og hans fortrædeligheder i kølvandet på terrorhandlingerne den 11. september 2001. Filmen vandt Guldpalmen i Cannes og blev den mest sælgende dokumentar nogensinde. Nu er Moore så tilbage på den store scene med en indirekte opfølger til Guldpalmevinderen: ‘Fahrenheit 11/9’ handler om et USA i kløerne på en præsident, der får George W. Bush til at ligne den rene engel, Donald Trump – naturligvis præsenteret i Moores efterhånden klassiske stil: Galgenhumoristisk, vred og selvcentreret. Eller som Christian Monggaard skrev fra verdenspremieren i Toronto: ‘Michael Moores nye film er lige dele horror, tragikomedie og passioneret argument for at gøre op med Trump og finde det USA, som alle drømmer om, men som egentlig aldrig har eksisteret.’ NB: Kun eventvisninger.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s