Andy Irons – Kissed By God

VISES KUN MANDAG DEN 29. OKTOBER

‘Andy Irons – Kissed by God’ er ikke kun årtiets surffilm, men også en gribende beretning om en ung mands kamp med egen dæmoner og et stadigt mere ukontrollerbart stofmisbrug. Den tredobbelte verdensmester var Hawaiis stolthed – en dreng af beskedne kår, som hurtigt blev en celibritet både ude og hjemme. Andy Irons døde på et hotelværelse i Dallas – beskedne 32 år gammel. Filmens skildring af surfmiljøets underbelyste stofkultur er banebrydende, men de stærkeste scener er med familien, han efterlod med både sorgen og en masse ubesvarede spørgsmål.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s