Nureyev

PREMIERE DEN 1. NOVEMBER

Denne enestående og rørende dokumentar bringer os tæt på Rudolf Nureyevs exceptionelle liv og formidler historien om verdens mest kendte mandlige balletdanser. Filmen tager os med hele vejen fra hans start som ung og ydmyg danser i Rusland til han som afhopper i Vesten blev verdensstjerne. Filmens indhold fokuserer ikke blot på manden, men også på hans samtid, og giver samtidig indblik i tidens politiske forandringer og Nureyevs splittelse imellem Rusland og Vesten. Filmen om Nureyev er et enestående værk, som blender aldrig tidligere viste optagelser med et originalt soundtrack (af den prisbelønnede komponist Alex Baronowski) og en fortryllende perlerække af eksklusive danseoptrin instrueret af Royal Ballets Russell Maliphant. Danserens danske partner Erik Bruhn medvirker selvfølgelig.

TRAILER:

SOCIAL:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s