First Man

PREMIERE DEN 25. OKTOBER

Damien Chazelles opfølger til ’La La Land’ fortæller den medrivende historie om NASAs mission for at lande den første mand på månen. Beretningens omdrejningspunkt er Neil Armstrong, der ikke kun er heldig med at slippe gennem nåleøjet som astronaut, men også skal prise sig lykkelig for at overleve de første testflyvninger. Filmen er dog mere end en stærk fortælling om rumfartens pionerer. ‘First Man’ er også en gribende familiehistorie, hvor Claire Foy i rollen som Armstrongs trofaste, men hårdt prøvede hustru nærmest overstråler den som altid gode Ryan Gosling.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s