Gina Jaqueline – Midt i en drøm

SE FILMEN ONSDAG DEN 24. OKTOBER KL. 19

Gina Jaqueline er 26 år, da hun siger ja til at medvirke i en dokumentarserie til DR3. Hendes liv er særligt interessant, fordi hun dater på en helt speciel måde; Hun sugardater rige – og ofte ældre – mænd, som til gengæld for hendes selskab giver hende det luksuriøse liv, hun drømmer om. Serien blev et kæmpe hit, og hvert afsnit blev set af mere end 300.000 danskere. Men samtidig med at tv-serien bliver til, bliver Gina mod al forventning forelsket i sin ene sugardaddy. Filmen ‘Gina Jaqueline – Midt i en drøm’ følger Gina gennem to år – før, under og efter hun bliver kendt som sugardater og må kæmpe med og for kærligheden. Filmen vises een gang – 24. oktober – med efterfølgende live transmitteret interview med Gina, hvor publikum også kan stille spørgsmål.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s