The Wife

PREMIERE DEN 27. SEPTEMBER

Joan (Glenn Close) er en intelligent og smuk kvinde, der over de sidste 40 år har tilsidesat sit eget talent for at støtte op om sin karismatiske mand Joe (Jonathan Pryce) og hans litterære karriere. Hun har stiltiende accepteret hans utroskab og fundet sig tilrette i et ægteskab udelukkende på Joes præmisser. Men Joan er ved at nå bristepunktet, og på den største aften i hans liv – den aften, hvor han skal modtage Nobels Litteraturpris i Stockholm – beslutter Joan sig for at give ham nådestødet. Hun konfronterer ham med sit livs største offer – og røber den store hemmelighed bag hans karriere.

Instrueret af svenske Björn Runge.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s