BlacKkKlansman

PREMIERE DEN 20. SEPTEMBER

Spike Lee er tilbage med et brag af en 70’er-film, der med et stort glimt i øjet fortæller den sande historie om Ron Stallworth (John David Washington), som bliver den første afroamerikanske politimand i Colorado Springs. Her kommer Ron i kontakt med Ku Klux Klan, som tager hans udgydelser om hvid overlegenhed for gode varer. Undervejs får Ron etableret et nært forhold til klanens leder, David Duke, men kun over telefonen. De personlige møder er derimod en udfordring. Derfor får Ron sin jødiske kollega Flip (Adam Driver) til at stille op, og sammen lykkes det makkerparret at infiltrere den racistiske organisation.

TRAILER:

SOUNDTRACK:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s