Bare Juliet

PREMIERE DEN 20. SEPTEMBER

‘Bare Juliet’ er en klassisk britisk romantisk komedie, der i bedste Nick Hornby-stil (og ja, ‘High Fidelity’-forfatteren har naturligvis leveret forlægget) fortæller historien om parret Annie (Rose Byrne) og Duncan (Chris O’Dowd), som er ved at løbe sur i parforholdet. Annie arbejder på det lokale museum i barndomsbyen, hvor hun keder sig. Duncan underviser på det lokale universitet, men bruger det meste af sin tid på sin besættelse af den fallerede amerikanske rockmusiker Tucker Crowe (Ethan Hawke). Da Tucker Crowe efter mange års stilhed udgiver et nyt nummer, skriver Annie til sin mands idol og indleder en mailkorrespondance, som leder til et skæbnesvanger møde i London.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s