Searching for Ingmar Bergman

PREMIERE DEN 16. SEPTEMBER

Fejringen af 100-året for Ingmar Bergmans fødsel fortsætter. I Cannes var der verdenspremiere på hele to prægnante dokumentarer om Bergman. ‘Bergman – et år, et liv’ har vi allerede haft på repertoiret. Nu kommer turen til Margarethe von Trottas ikke mindre medrivende portræt. I tyske Margarethe von Trottas personlige portrætfilm vender hun bl.a. tilbage til Bergmans Fårö, hvor instruktøren indspillede fem film – herunder ’Persona’ og tv-serien ’Scener fra et ægteskab’ – og boede den sidste del af sit liv. Hun interviewer andre filminstruktører om Bergmans påvirkning, bl.a. Ruben Östlund (‘The Square’), og inkorporerer klip fra Bergmans enorme filmproduktion, ligesom hun har talt med sønnerne Daniel og Ingmar Jr. og Liv Ullmann. Bergman returnerer elegant bolden til von Trotta, da det viser sig, at hendes film ‘De tyske søstre’ var en af hans egne favoritter.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s