Den dag på stranden

PREMIERE DEN 6. SEPTEMBER

Det er kærlighed ved første blik, men da bryllupsnatten oprinder – på et øde badehotel på den engelske sydkyst – indhentes Florence (Saoirse Ronan) og Edward (Billy Howle) af forskellene i deres respektive baggrunde. Hun er af fin familie og musikalsk engageret, mens Edward kommer fra mere ydmyge kår. Den nat, som skal definere deres liv, ender ikke alene som en smerteligt ydmygende affære, men kommer til at mærke dem for livet. Sæsonens anden Ian McEwan-filmatisering (baseret på ’Ved Chesil Beach’) er en skarp og smertelig skildring af kærlighedens og seksualitetens svære vilkår i starten af 1960’erne.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s