Ritas valg

SÆRFORESTILLING DEN 28. AUGUST

Rita og Aage finder hinanden på et datingsite for ti år siden. Der går ikke længe, før Aage frier til Rita og hun giver Aage sit uforbeholdne ja. Kort efter rammes Aage af Alzheimers demens. Rita stilles over for det umulige valg at forlade det relativt nye forhold – eller blive hos den mand, hun er forelsket i. Rita vælger livet med Aage og troen på, at kærligheden kan overleve alt. Men ingen – heller ikke Rita – kan på forhånd sætte sig ind i, hvordan det er langsomt at miste den, man elsker. Dokumentaren følger parret over syv år fra Rita og Aage mødes, til hun på ny er alene tilbage. NB: Rita vil være tilstede til visningen og tager imod spørgsmål fra publikum efter visningen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s