Det tredje mord

PREMIERE DEN 16. AUGUST

‘Det tredje mord’ er skrevet og instrueret af den Guldpalme-belønnede mesterinstruktør Hirokazu Koreeda. Hans nye film er en nervepirrende og fascinerende crime noir. Filmens hovedrolle spilles af skuespiller- og sangtalentet Masaharu Fukuyama overfor skuespilsveteranen Kôji Yakusho, begge prisbelønnede skuespillere. ‘Det tredje mord’ var nomineret i hovedkonkurrencen om Guldløven på filmfestivalen i Venedig i efteråret 2017 og har tidligere i år vundet adskillige priser for bedste film, bedste skuespiller, bedste instruktør og bedste manuskript ved Awards of the Japanese Academy.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s