Beast

PREMIERE DEN 26. JULI

Som Information opsummerer: ‘Psykothrilleren ’Beast’ kunne på papiret ligne en traditionel ’Skønheden og Udyret’-historie, men handler mere om at give sig hen til sine dyriske drifter end om at gøre sin elskede mere menneskelig.’ Filmen udspiller sig på Jersey i den Engelske Kanal, et relativt isoleret lille øsamfund, hvor den unge kvinde Moll (Jessie Buckley) forelsker sig i den gådefulde outsider Pascal (Johnny Flynn). Pascal hjælper hende med at bryde fri af hendes undertrykkende familie, men da han pludselig mistænkes for en række brutale mord, må Moll vælge, om hun tør blive ved hans side eller må vende ham ryggen…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s