The Journey

PREMIERE DEN 2. MAj

‘The Journey’ tager afsæt i en sand historie om et ekstraordinært møde mellem to modparter i den nordirske konflikt: Politikeren og præsten fra Democratic Unionist Party Ian Paisley (Timothy Spall) og Sinn Fein-lederen Martin McGuinness (Colm Meaney). En fredsforhandling afbrydes af et uvejr, og pludselig sendes de to kamphaner ud på en køretur, som deres respektive adjudanter håber vil gøde grunden for fred i Nordirland. ’The Journey’ giver sjældne, illuminerende indblik i de storpolitiske processer og er samtidig en sand masterclass i skuespillets finere nuancer – med plads til både varme, charme og finurligheder.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s