English National Ballet – Akram Khan’s Giselle

BALLET I BIOGRAFEN SØNDAG DEN 29. APRIL KL. 16:30

Den er blevet kaldt et af de 21. århundredes ballet mesterværker. Nu kommer Akram Khans ‘Giselle’ for første gang i biografen med den kunstneriske leder Tamara Rojo i hovedrollen. Den klassiske historie om kærlighed, forræderi og forløsning er blevet genopfundet i denne fantastiske nye version med scenografi og kostumer af den prisvindende designer Tim Yip (‘Crouching Tiger Hidden Dragon’) med en nyfortolkning af Adolphe Adams originale musik af komponisten Vincenzo Lamagna spillet af engelsk National Ballet Philharmonic. Dramaturgi står Ruth Little for og lysdesign er leveret af Tony Award-vinderen Mark Henderson. Balletten er optaget i Liverpool Empire i oktober 2017.

TRAILER:

SOCIAL:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s