The Room

SÆRFORESTILLING FREDAG DEN 9. FEBRUAR

‘The Room’ fra 2003 betragtes af mange som den dårligste film, der nogensinde er lavet, og Entertainment Weekly har kaldt den ‘The Citizen Kane of Bad Movies’. ‘The Room’ har opnået et stort kultpublikum verden over, og det er ikke blevet mindre efter filmen om filmen fik premiere: ‘The Disaster Artist’. ‘The Room’ er især kendt (og elsket!) for sit ringe skuespil, meningsløse plots og umulige karakterer. Men netop den hjælpeløse opbygning er en stor del af underholdningsværdien. Visningen introduceres af Elias Eliot fra podcasten Han Duo.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s