The Florida Project

PREMIERE DEN 1. MARTS

Over en varm sommer i Florida, lidt udenfor Disney World, følger vi den gammelkloge 6-årige Moonee på konstant eventyrjagt med sine jævnaldrende venner i og omkring det lillafarvede motel, hvor hun bor med sin rapkæftede mor. Deres liv er langt fra solbeskinnet. Moonees mor må kæmpe for at holde enderne sammen og datteren nogenlunde i snor. Begge dele med slidt tålmodighed fra motelbestyreren Bobby, spillet med glød af den Oscarnominerede Willem Dafoe. Det er klassisk amerikansk low-life, men Sean Baker skærer tværs gennem klicheer og sentimentalitet og giver os – med sin purunge hovedperson i front – en varm og trodsigt optimistisk film, fuld af de små sejre, nederlag og eventyr, livet byder.

TRAILER:

FEATURETTES:

KLIP FRA FILMEN:

SANGE FRA FILMEN:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s