The Disaster Artist

PREMIERE DEN 1. FEBRUAR

James Franco har instrueret sig selv så godt, at han tog en Golden Globe for sit spil som den spirende, men talentløse filmskaber Tommy Wiseau, der imod alle odds fik indspillet kult-klassiskeren ‘The Room’, som vurderes som historiens dårligste film nogensinde. ‘The Disaster Artist’ tager afsæt i Greg Sesteros ‘The Greatest Bad Movie Ever Ever’, der på film er blevet en på én gang øm, tragisk og ustyrligt morsom film om venskab, kunstnerliv og drømme, der kan gå i opfyldelse på måder, ingen havde forestillet sig. Eller sagt på en anden måde: Der er ingen grænser for hvad du kan opnå, når du absolut ingen idé har om, hvad du laver.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s