Et familieforetagende

VISES DEN 20. JANUAR KL. 10 / Facebook Event

Hvad sker der, hvis man parrer Leif Panduro og David Lynch? Et godt bud er Carina Randløv og Line Knutzons lille fabel ‘Et familieforetagende’, der bygger på en selvoplevet begivenhed fra instruktørens egen opvækst. Kunst møder underholdning i et visuelt overumlende billedsprog med intens dramaturgi, begavet underfundig humor og med et underfundigt tvist. Filmen vises først i sin egen ret – og herefter med live-kommentarspor af Randløv og Knutzon. Visningen er arrangeret i samarbejde med Heartbeats.

TRAILER:

SOCIAL:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s