Downsizing

PREMIERE DEN 18. JANUAR

Alexander Payne går planken ud i dette grænseløst fantasifulde blend af satire, science-fiction og sædekomedie. Historien sparkes i gang af Søren Pilmark og Rolf Lassgård, som spiller forskere, der står bag en opfindelse, som skal komme overbefolkningen til livs.  Metoden går ud på at gøre menneskene bittesmå, nærmere bestemt 15 cm høje. Mange hopper på tilbuddet, for pengene strækker langt i miniatureverdenen. Udsigten til et bedre liv får også Paul (Matt Damon) og hans hustru Audrey (Kristen Wiig) til at opgive den stressede hverdag i Omaha, men livet i miniature virer sig at være mere udfordrende end forudset.

TRAILER:

KLIP FRA FILMEN:

SOCIAL:

SOUNDTRACK:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s