Dobbeltspil

PREMIERE DEN 18. JANUAR

Per Flys ‘Dobbeltspil’ er en intens politisk thriller om 24 årige Michael, der får sit ønskejob i FNs humanitære hjælpeprogram Oil for Food. Michael tager jobbet for at give sit bidrag til en bedre verden, men han er ikke mentalt forberedt, da hans chef Pasha (Ben Kingsley) sender ham til Bagdad på en enkeltvejsbillet. I Mellemøsten møder Michael kyniske diplomater og grådige lobbyister, der svindler for milliarder, mens de færdes hjemmevant i magtens indercirkler. Michael har svært ved at lukke øjnene for hvad han ser og erfarer, men åbner han munden, sætter han både karriere, kærlighed og livet på spil.

TRAILER:

SOCIAL:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s