Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

PREMIERE DEN 11. JANUAR

Martin McDonagh (’In Bruges’) har instrueret et vidunderligt komediedrama fra den amerikanske udørk. Efter flere måneder uden en eneste anholdelse i datterens mordsag går Mildred Hayes (Frances McDormand) i rette med myndighederne, som hun påtaler i tre korte sætninger skrevet henover lige så mange billboards placeret ved indfaldsvejen til hendes hjemby, Ebbing. Beskederne er specifikt henvendt til byens velmægtige politimester (Woody Harrelson), som har rigeligt at slås med på privatfronten og derfor involverer sin ikke overdrevent kompetente hjælper (Sam Rockwell). Det skulle han nok ikke have gjort.

TRAILER:

SOCIAL:

SOUNDTRACK:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s