Wind River

PREMIERE DEN 4. JANUAR

Den vejrbidte jæger Cory Lambert (Jeremy Renner) finder en død kvinde i sneen i vildmarken i Wyoming. Alt tyder på, at hun er blevet brutalt voldtaget, og FBI sættes på sagen, som overlades til en ung, nyuddannet agent (Elizabeth Olsen) fra Las Vegas. Sammen forsøger det umage par at løse det mystiske mord, der trækker tråde tilbage til Corys egne rødder i det gamle indianerreservat. Filmen – i øvrigt med det smukkeste lydspor af Nick Cave og Warren Ellis – hjembragte fuldt fortjent Taylor Sheridan (som skrev manus til ‘Sicario’ og ‘Hell or High Water’) instruktør-prisen i Un certain regard-sektionen i Cannes.

TRAILER:

SOCIAL:

MUSIK:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s