Loveless

PREMIERE DEN 4. JANUAR

Vi giver ordet til DR Filmlands Per Juul Carlsen, som skrev hjem fra Cannes: ‘Der er skidekoldt i Rusland. Det kan ingen være i tvivl om efter ’Loveless’, der beretter om en 12-årig drengs flugt fra hjemmet, da han finder ud af, at hans forældre skal skilles, og at han mest er en sten i deres sko. Det er et grumt, men også meget anderledes billede på et moderne Rusland, der vælter i selvfedme, selfies og karriereplaner. Glæd dig hvis du kan lide intense, knugende film – og hvis du synes, verden trænger til en kontant kærlighedsopsang. Eller hvis du kan lide den russiske instruktør Andrei Zviagintsev for ’The Return’ og ’Leviathan’.’

TRAILERS:

SOCIAL:

MUSIK:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s