En frygtelig kvinde

PREMIERE 1. JULEDAG

I Christian Tafdrups parforholdsrevsende og skarpt skårne samlivskomedie møder Rasmus (Anders Juul) kvinden i sit liv, Marie (Amanda Collin). Det udvikler sig hurtigt. Hun flytter ind, hun flytter om og hun sælger hans elskede cd-samling. Er hun i virkeligheden slet ikke drømmekvinden, men besidderisk og manipulerende? Sådan ser det i hvert fald ud i Rasmus’ øjne. Eller er hendes insisteren på dominans blot nødvendig, fordi sjoveren er ude af stand til at klare sig selv? Der er i hvert fald noget at snakke om, når latteren har lagt sig efter filmen, for er dette et sandfærdigt portræt af kvindens frygtelige natur? Eller af mandens?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s