Moka

VISES TIL FRANSKE FILM MANDAGE

Emmanuelle Devos er stjernen i en psykologisk thriller, der ikke mindst slægter på Chabrol. Filmens titel referer til den mokka-farvede bil, der påkører og dræber Dianes søn. Efter at have hyret en detektiv (Jean-Philippe Écoffey), zoomer Diane ind på Marlène (Nathalie Baye), som hun mistænker for at have kørt bilen med kæresten Michel (David Clavel) i passagersædet. Uden beviser går det ikke, og derfor er Diane tvunget til at komme tættere på det mistænkte par. Og det bliver snart ‘too close for comfort’. Med to af Frankrigs ypperligste kvindelige skuespillere, Emmanuelle Devos og Nathalie Baye, i hovedrollerne.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s