Communion

VISES KUN ONSDAG DEN 29. NOVEMBER KL. 21:15.

Anna Zameckas dokumentar ‘Communion’ er indstillet til prisen for årets bedste dokumentar ved European Film Awards. Det er da også en filmperle, som det er umuligt ikke at blive berørt af. Efter at moderen er flyttet ud på grund af farens drikfældighed, er det pigen Ola, som er familiens overhovede – og hun er også den mest voksne og handlekraftige person, vi møder i filmen. Hvilket den 14-årige pige hyperaktive og autistiske lillebror Nikodem nyder godt af. Anna Zamecka har åbenbart vundet familiens fulde tillid, for hun har skabt en smart og kompromissløs, men også varm og ærlig film om såre universelle og genkendelige familietrakasserier.

TRAILER:

SOCIAL POSTS:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s