QEDA

PREMIERE DEN 16. NOVEMBER

Det er et vildt og imponerende projekt, Max Kestner har kastet sig ud i med ‘Qeda’: Et storstilet science fiction-drama med internationalt cast, tidsrejsende agenter og et totalt oversvømmet København. Vi er i år 2095, verdenshavene har oversvømmet alt, naturen er en saga blot og ferskvand er det nye guld. I København, hvor kun de højeste huse stikker op over havoverfladen, har efterretningschefen Fang Rung (Carsten Bjørnlund) skabt en molekylær kopi af sig selv. En dobbeltgænger, som han har sendt tilbage i tiden for at forhindre det uundgåelige. Men da Rung ikke hører fra sit alter ego, må også han tage turen til 2017 for at redde både verden og sig selv. Sådan! ‘QEDA’ er et miljøpolitisk eventyr af en anden verden, og det er fedt at se nogen hæve ambitionerne i den danske andedam.

TRAILER:

SOCIAL:

SOUNDTRACK:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s