En ubekvem sandhed 2

PREMIERE DEN 16. NOVEMBER

For ti år siden åbnede filmen ‘En ubekvem sandhed’ verdens øjne for, hvad klimaforandringerne betyder – og for den ubestridelige sammenhæng med menneskets CO2-udledninger. Ikke at alle var enige, men med tidligere vicepræsident Al Gore som velformuleret ambassadør bidrog filmen alligevel til iværksættelse af konkrete tiltag for at mindske forureningen. ‘En ubekvem sandhed 2’ tager tråden op og ser på, hvor tæt vi er på en revolution af energisektoren. Hvor den første film var en advarsel, er ‘En ubekvem sandhed 2’ i højere grad en hyldest til den menneskelige opfindsomhed og til den ihærdige indsats, miljøforkæmperne har lagt for dagen med Paris-aftalen, som den hidtil største triumf. Indtil Trump kom til magten – han hører nemlig også til historien…

TRAILER:

SOCIAL:

SOUNDTRACK:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s