The Killing of a Sacred Deer

PREMIERE DEN 9. NOVEMBER

Der har altid ligget en urovækkende tone under den absurde humor i Yorgos Lanthimos’ univers. Med opfølgeren til ’The Lobster’ tager den græske filmmager imdilertid fløjlshandskerne af og slipper alle sine dæmoner løs. Der er både Hitchcock og Polanski i hans moderne græske tragedie om skyld og gengældelse. Filmens omdrejningspunkt er en berømt kirurg og hans familie. En dag får de uventet besøg af en ung dreng. Hvem er han? Og hvor kender han kirurgen fra? Filmen er uforudsigelig, sindssygt stilsikker, absurd uhyggelig og ikke mindst helt forrygende velspillet af Colin Farrell og Nicole Kidman.

TRAILER:

SOCIAL:

SOUNDTRACK:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s