The Seawolf

VISES TIL SURF FILM NIGHT DEN 7. NOVEMBER

‘The Seawolf’ af Ben Gulliver er en længe ventet surf-film, der matcher utrolige bølger og åndeløs skønhed i Canada, Island, Grønland og andre nordlige steder rundt om i verden. Følg otte verdensberømte surfere på en to-årig rejse til verdens fjerneste hjørner på udkig efter uudnyttede koldtvandsbølger. Balaram Stack, Chippa Wilson, Noah Cohen, Oliver Kurtz, Cam Richards, Noah Wegrich, Josh Mulcoy og Pete Devries udforsker og surfer obskure sølandskaber tilsat et jazz, hip hop og klassisk inspireret soundtrack.

TRAILER:

SOCIAL:

https://www.instagram.com/p/BB0hFk-MVle/

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s