Human Flow

PREMIERE DEN 9. NOVEMBER

Frygten og kynismen har fundet sammen i mange af verdens rigeste lande, mens de fattige lande i krigenes nærområder knager under byrden af millioner og atter millioner af flygtninge. Nogle skrider til handling i medmenneskelighedens navn, men de fleste kender nok fristelsen til at kigge den anden vej. Det er denne fristelse, den berømte kinesiske kunstner Ai Weiwei giver et stilfærdigt, men uafrysteligt modspil i ’Human Flow’. Ai Weiwei er både kunstner og aktivist. Hans dokumentarfilm om mennesker i klemme i systemet har ofte bragt ham i unåde hos regimet i Kina, men i ’Human Flow’ forener han sin humanistiske aktivisme med en visuel æstetik, der giver flygtningene noget andet, end de får i tv-nyhedernes mærkeligt sløvende reportager. Nemlig værdighed. (Kim Skotte, Politiken).

TRAILER:

KLIP FRA FILMEN:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s